Homo’s lanceren campagne ‘Bottom for Hillary’

Een aantal Amerikaanse homomannen steunen de presidentscampagne van Hillary Clinton met de actie ‘Bottom for Hillary’. De 23-jarige Ryan uit San Francisco lanceerde de website BottomforHillary.com, waarop merchandise te koop is: T-shirts en tanktops met de slogan ‘I’d bottom for Hillary’.

Op de website wordt uitgelegd dat het niet uitmaakt of je top of bottom bent, maar dat je Clinton nu eenmaal niet ‘kunt weerstaan: idealiter zouden voor haar ‘bottomen’ als we voor haar zouden kiezen.’ In een interview met Fusion zei Ryan dat veel homo’s het concept begrijpen. Voor iemand ‘bottomen’  betekent die persoon vertrouwen en begrijpen.’

Lees ook:Homo- en lesbokoppel in campagnevideo Hillary Clinton
Lees ook:Daniel Redcliffe ‘Bottom of the Year’
Lees ook:Homoseksuele politici New York steunen Hillary Clinton als president
Lees ook:Hillary Clinton over gay issues
Lees ook:Hillary Clinton: ‘Hoogste tijd om huwelijk in hele VS open te stellen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>