Gayvote – roze kieswijzer voor de komende verkiezingen

Met de verkiezingen voor de Provinciale Staten voor de deur (woensdag 18 maart) slaat de twijfel toe: waar stem je op? Het COC kan uitkomst bieden met Gayvote.nl. Daarop heeft het COC informatie verzameld over roze standpunten van partijen die deelnemen aan de verkiezingen en over hun roze kandidaten.

De verkiezingen zijn niet onbelangrijk, omdat vanuit de Provinciale Staten de nieuwe Eerste Kamer wordt samengesteld. Gayvote geeft geen stemadvies, maar biedt informatie.  Het COC is niet gebonden aan welke politieke partij of stroming dan ook. Naast standpunten en kandidaten biedt Gayvote.nl ook nieuws en agendapunten die verband houden met de komende verkiezingen, vaak afkomstig van politieke partijen zelf. Ook hier geldt: Gayvote oordeelt niet over deze berichten.

Lees ook:Roze kandidaten en standpunten te vinden op Gayvote
Lees ook:Roze kandidaten voor Provinciale Staten
Lees ook:Veel roze kandidaten op Gayvote.nl
Lees ook:Verkiezingen in aantocht – Gayvote.nl gelanceerd
Lees ook:Breng een gay vote uit op 2 maart!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>