Draadloos klaarkomen: de nieuwe WIFI Vibrator

Draadloos klaarkomen kan sinds kort met de nieuwe WIFI Vibrator. OhMiBod blueMotion maakt erotiek grenzeloos. De via WiFi te bedienen vibrator is nu verkrijgbaar bij de online shop Pabo. Stelletjes die een stapje verder willen gaan dan het aan elkaar sturen van ondeugende berichtjes op de telefoon, kunnen hun hart ophalen met deze vibrator die via een app op het mobieltje bediend kan worden. Nieuw is dat het speeltje met WiFi werkt, waardoor aansturing wereldwijd kan plaatsvinden. Om de spanning nog verder op te voeren kan de bediener het ritme bepalen. De OhMiBod blueMotion is vanaf deze week voor €99,- te koop bij Pabo (bron: persbericht).

 

Vrouwen kunnen de OhMiBod blueMotion uiteraard in bed gebruiken, maar kunnen zich ook laten verrassen door hun partner. De OhMiBod is plat en naar het vrouwenlichaam gevormd en kan comfortabel en onopvallend in het ondergoed gedragen worden, zonder dat de omgeving iets in de gaten heeft. Een blauwe kanten string wordt meegeleverd. De OhMiBod blueMotion was oorspronkelijk alleen met bluetooth te bedienen, maar daardoor werd het bereik beperkt tot acht meter. In mei werd via crowdfunding bijna 40.000 dollar opgehaald om de mogelijkheid toe te voegen de vibrator via WiFi te bedienen. Hierdoor is het bereik onbeperkt en blijven stelletjes ook met elkaar ‘verbonden’ op de momenten dat ze niet bij elkaar zijn. OhMiBod bestaat sinds 2006 en maakt onder meer vibrators die reageren op muziek. In 2014 won de Lovelife-collectie de prestigieuze Red Dot Award. De geavanceerde producten zijn oplaadbaar via USB en vaak voorzien van een afstandsbediening.

Lees ook:Pabo introduceert online magazine/seksblog met seksuologe Kaat Bollen
Lees ook:Zonder Stempel: website voor LHBT’s met verstandelijke beperking
Lees ook:COC Zwolle ontvangt LHBT vluchtelingen in Club LIQUID
Lees ook:Nieuw type vibrator verovert Europa
Lees ook:OUTtv wil meer zoenende mannen op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>