Miley Cyrus ‘is biseksueel’

De Amerikaanse Popster Miley Cyrus haalde in 2013 regelmatig het nieuws. Nu wordt er over haar gezegd dat ze biseksueel is. Dat beweert de Amerikaanse website Life & Style, na door bronnen getipt te  zijn dat het er achter de schermen ‘wild aan toe gaat’. Ze zou met vrouwen en experimenteren en opscheppen ‘trio’s te hebben gehad’. Een andere bron beweerde dat ze ‘beslist biseksueel’ is.

‘Ze heeft constant vrouwen over de vloer en rommelt wat af. De laatste tijd is ze meer geïnteresseerd in vrouwen dan in mannen. Na de breuk met Liam Hemsworth heeft  ze het wel even gehad met mannen. Ik zou er niet van opkijken als eerdaags een vrouw opstaat die roept dat ze met Miley naar bed is geweest.’  De afgelopen tijd werd Cyrus regelmatig gefotografeerd terwijl ze een vrouw zoende, zoals onlangs bij een show van Britney Spears in Las Vegas.

Lees ook:Miley Cyrus noemt zichzelf ‘panseksueel’
Lees ook:Vrouwen vaker biseksueel dan mannen
Lees ook:Miley Cyrus: ‘Ik voel me als 15-jarige jongen in een meisjeslichaam’
Lees ook:Camp clipje van ‘Party in the USA’
Lees ook:Miley Cyrus treedt op in club G-A-Y Londen met sekspop en neppenis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>