Opnieuw doet Facebook een homo-item in de ban

Sinds 20 april is de fanpage van M.U.L.T.I.S.E.X.I niet meer te vinden op Facebook. Dat meldt de Gay Krant. Het sociale netwerk heeft tot nu toe niet gereageerd op e-mails van de organisatie, die maandelijks succesvolle homofeesten organiseert in Studio 80 in Amsterdam, naast een jaarlijks groot feest in Paradiso, tijdens de Amsterdam Gay Pride. De organisatie is sinds 2008 actief op Facebook en heeft meer dan 2500 vrienden op de site.

 

Foto’s en inhoud van de M.U.L.T.I.S.E.X.I fanpage zijn niet seksueel of pikant. De beheerders hebben de afgelopen 3,5 jaar nooit klachten binnengekregen van andere Facebook gebruikers. Iet lang geleden kwam Facebook in opspraak, toen het de foto van twee zoenende heren had weggehaald: een onschuldige foto, nota bene van twee gay personages uit een Britse soapserie.

Lees ook:Facebook lanceert Pride-stickervel
Lees ook:Excuus Facebook voor weghalen foto mannenzoen
Lees ook:Facebook verplicht drag queens om hun eigen naam te gebruiken
Lees ook:Geen homopesterijen gemeld op Curaçao
Lees ook:Liefde overwint homohaat op Facebook

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>