Lancôme komt met Roze Oneerbiedigheid

Lancôme wil van haar brave imago af. De nieuwe artistiek directeur make-up, Aaron de Mey, brengt in haar eerste  voorjaarscollectie,  Pink Irreverence uit, oftewel Roze Oneerbiedigheid. De gewaagde nieuwe kleuren doen allesbehalve brave dingen vermoeden, waar Lancôme tot nu toe mee werd geïdentificeerd. De punky make-up artieste koos bewust voor felroze (van de klassieke roos) en zwart (van het vulkanische zand van haar vaderland Nieuw Zeeland): ‘Ik hou van tegenstellingen en extremen, van de clash tussen kleuren en materie.’

Lees ook:Die is goed met kilo’s
Lees ook:Amsterdam tijdens Gay Pride opgesierd met regenboogbruggen en regenboogzebrapaden
Lees ook:Over beeldvorming
Lees ook:Is Rutte nou homo of niet?
Lees ook:Eerste Taiwanese lesbische artieste uit de kast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>