De liefde van een man..


Kook-, eet-, en afvalboeken blijven goed verkopen. Nu de feestdagen weer voor de deur staan doen we even een rondje langs nieuwe titels die zijn uitgekomen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het lijkt wel te verkopen.
Zo is er een boek waarin je kunt lezen hoe de Oranjes thuis en op vakantie eten! Een boek met meer sympathieke samenstelling, prijs en doel is het kookboek Topkoks voor Thuiskoks met hierin gerechten van 52 topkoks waarbij de opbrengst naar het Wereldvoedselprogramma van de VN gaat. Eten met een goed geweten dus! Jamie Oliver blijft natuurlijk een lekker ding.. uh lekker eten koken en is vanavond 7 november gasthoofdredacteur bij RTL-Boulevard. Bij al dat lekkers loert overgewicht al gauw om de hoek en overgewicht blijkt nog steeds één van de grootste afknappers bij een eerste date daarom hier ook nog even, voor januari dan, aandacht voor het alles omvattende boek om op een goed gewicht te blijven Het Dikke Afvalboek.


In het tv-programma van TV-Noord Holland is een wekelijkse kookrubriek met kok Martin, de Eurokok:
Hij is zo’n beetje de personificatie van de Nederlandse Archie Bunker; is chagrijnig, katerig, boos, scheld, vloekt, tiert, hetero, seksistisch, enfin alles wat u hier anders nóóit zult aantreffen. RTVNH heeft nu al zijn getier verzameld op de DVD Lekker nassen!

Lees ook:Boeken maken slank
Lees ook:Driekwart lesbo’s te zwaar
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Zij aan Zij jubileumfeest op 4 augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>