Opmerkelijke straatreclames.

Ah, deze website is weliswaar in het Russisch maar je ziet, de globalisering spreekt een internationale taal en dat is die van de commercie, het verkopen, aan de man brengen, geld kloppen, mooimakerij en dan doet een goed plaatje zijn werk wel. Opmerkelijk om te zien dat steeds meer plekken in de openbare ruimte gebruikt worden om boodschappen over te brengen. Zo krijg je dus dagelijks een bombardement van beelden en producten die je moet hebben waardoor je je beter zou voelen. Zouden we globaal daarom zo’n knorrig gelukkig volkje worden? Vol van Volvo:

Lees ook:Gemeente Nijmegen vraagt vanaf 1 februari niet meer om geslacht
Lees ook:De nieuwe AMANDO: ‘Alleen voor échte mannen’
Lees ook:Oosterpark Amsterdam ’s nachts niet op slot
Lees ook:Big Brother in homoland
Lees ook:Smalspectrum penicilline – onder andere tegen syfilis – niet meer leverbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>