Madonna over Trump: ‘Lager kunnen we niet zinken’

‘Donald Trump is gekozen omdat we lui waren’. Dat zegt de 58-jarige Amerikaanse popster Madonna in een interview in de Brooklyn Museum in New York met kunstenares Marilyn Minter, bekend omdat ze in haar werk gebruik maakt van hardcore pornografie. Ze zei het verschrikkelijk te vinden dat Hillary Clinton niet werd gekozen en over de verkiezing van Trump.

Zie ook: Orwell’s 1984 actueler dan ooit

‘Lager kunnen we niet zinken, hiervandaan kan het alleen maar bergopwaarts gaan’, aldus Madonna. ‘We kunnen uit twee dingen kiezen: destruction or creation. Ik kies voor creation.’ Minter zei nog nooit zo bang te zijn geweest: ‘De meest gekwalificeerde kandidaat werd verslagen door de minst gekwalificeerde die we ooit hebben gekend, en allemaal vanwege vrouwenhaat.’ Madonna op haar beurt denkt dat Trump is gekozen omdat ‘het zo moest zijn’, om ons ‘te laten zien hoe oneens we het met elkaar zijn, hoe lui we zijn geworden en onze vrijheid en rechten for granted nemen.’ Madonna: ‘Ik denk dat mensen zijn vergeten wat er in de grondwet staat.’ Ze loopt zaterdag mee in de Women’s March in Washington.

Lees ook:Radiostation Texas weert muziek van ‘on-Amerikaanse’ Madonna
Lees ook:Welke winkels moeten LHBT’s boycotten vanwege Trump?
Lees ook:Donald Trump ziet homohuwelijk niet zitten
Lees ook:Crisisnummers overspoeld door ongeruste transgenders sinds Trump is gekozen
Lees ook:Geert Wilders naar homofeest tijdens Republikeinse Conventie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>