Inauguratie Trump: ook Celine Dion bedankt voor de eer

Vrijdag 20 januari wordt Trump als nieuwe Amerikaanse president beëdigd. Traditiegetrouw – ‘typisch Amerikaans’ – gaat dat gepaard met veel show, maar een aantal grote namen hebben al voor de eer bedankt, onder wie de Canadese popster Céline Dion, Justin Timberlake, Bruno Mars, Elton John en Aretha Franklin.

Team Trump ontkent moeite te hebben om grote namen voor de inauguratie te strikken: ‘First class entertainers willen er dolgraag aan deelnemen’ en de organisatie ‘komt eerdaags naar buiten met de line-up.’ Tot nu toe valt dat ietwat tegen met die ‘first class entertainers’: op de lijst prijken (voor zover nu bekend) namen van een 16-jarige deelnemer van America’s Got Talent, de Radio City Rockettes en een mormonenkoor.

Lees ook:Crisisnummers overspoeld door ongeruste transgenders sinds Trump is gekozen
Lees ook:Elton John zingt NIET tijdens inauguratie Trump
Lees ook:Republikeinen willen anti-homowetten terugdraaien zodra Trump president is
Lees ook:Women’s March: circa 2,5 miljoen mensen wereldwijd de straat op
Lees ook:Dochter Sarah Palin attaqueert ‘sissies’ die niet op Trump’s inauguratie willen optreden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>