Priester Italië: aardbevingen ‘straf van God’ vanwege homohuwelijk

De aardbevingen die Italië recent hebben geteisterd zijn ‘een straf van God‘, omdat het Italiaanse parlement dit voorjaar voor het ‘homohuwelijk’ heeft gestemd. De vroede vader in kwestie, priester Giovanni Cavalcoli is daar fel op tegen en bazuinde op Radio Maria in het rond dat de aardbevingen ‘een gepaste straf van God’ waren.

In een later interview bevestigt hij zijn eerder gedane bewering. Opmerkelijk: Italiaanse LHBT’s en het Vaticaan lijken gebroederlijk in hun reacties op de uitlatingen. Het Vaticaan liet weten dat het idee van wraak van God ‘een heidense visie’ is, die ‘stamt uit de tijd voor Christus’.

Lees ook:Dolce & Gabbana halen zich wereldwijd woede homogemeenschap op de hals
Lees ook:Homo’s veroorzaken aardbevingen
Lees ook:Huisarrest ex-aartsbisschop vanwege seksueel misbruik jongens
Lees ook:Vaticaan: ‘priesters mogen geen relatie hebben’ – dus ook homo-priesters niet
Lees ook:Italiaanse priester ontslagen op beschuldiging van deelname aan gay orgieën

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>