70-jarig COC lanceert bijzondere stadswandeling

Het COC bestaat 70 jaar en viert dat onder meer met de lancering van een bijzondere stadswandeling door Amsterdam.  De wandeling is te downloaden op je smartphone (zie website) en geeft een beeld van 70 jaar roze geschiedenis in de hoofdstad.

De wandeling begint bij het Amsterdam Museum, waar het COC op de binnenplaats tijdens Europride COC’s Shakespeare Club organiseert, de schuilnaam van de in 1946 opgerichte vereniging, in een tijd waarin homoseksualiteit nog verboden was. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

Lees ook:COC’s Shakespeare Club tijdens EuroPride in Amsterdam Museum
Lees ook:Amsterdam eert COC met jubileumpenning
Lees ook:Danspaleis voor Roze Ouderen tijdens Europride
Lees ook:Kostuumdrama De Shakespeare Club toert door het land
Lees ook:Première voorstelling De Shakespeare Club in Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>