Politiewoorvoerder Ellie Lust is ‘de nieuwe stem’ van Amsterdam Museum

Ellie Lust, politiewoordvoerder en mede-oprichtster van homonetwerk Roze in Blauw van de Amsterdamse politie, is ‘de nieuwe stem‘ van het Amsterdams Museum. Ze spreekt de ‘LGBTI-invisible tour’ in, een speciale audiotour in ter gelegenheid van Europride 2016, dat van 23 juli tot en met 7 augustus in Amsterdam wordt gehouden.

Bezoekers kunnen met de audiotour ‘eerder onderbelichte stadsverhalen’ en highlights uit Amsterdams roze verleden aan de weet komen. Vanaf 21 juli is de tour gratis verkrijgbaar in het Amsterdam Museum, dat speciale activiteiten biedt tijdens Europride, zoals de audiotour van Ellie Lust, LGBTI-rondleidingen, de reprise van de tentoonstelling Transmission, thema’s daaruit tijdens stadsgesprekken en de COC’s Shakespeare Club op het centrale plein.

Lees ook:Ellie Lust (Roze in Blauw) LesbiCOONingin 2011
Lees ook:Amsterdam door een roze bril? Smartphone-tour voert door gay life van 1700-nu
Lees ook:Europride bij Stedelijk Zomer Films: Queer video screenings en Zanele Muholi
Lees ook:Bomvolle roze cultuuragenda tijdens EuroPride Amsterdam
Lees ook:Danspaleis voor Roze Ouderen tijdens Europride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>