Cheffin van Lloyd’s of Londen bovenaan in lijst machtigste LGBT-zakenmensen ter wereld

OUTstanding heeft een lijst gemaakt van machtigste LHBT-zakenmensen ter wereld. Dat dit op topniveau in de businesswereld nog altijd gevoelig kan liggen, blijkt uit het feit dat Tim Cook van Apple niet in de lijst staat, omdat hij daar geen toestemming voor gaf. Inga Beagle, CEO van Lloyd’s of London, staat  bovenaan in de lijst.

Ze is de eerste vrouwelijke CEO in de 327-jarige geschiedenis van het Londense verzekeringsbedrijf, en een van de weinige (wellicht zelfs de enige) openlijke biseksueel op topniveau. Op de twee plaats staat Alan Joyce van de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas, een van de eerste grote ondernemingen die het ‘homohuwelijk’ in Australië openlijk ondersteunt. Op drie staat Antonio Simoes van de Britse HSCB Bank. De eerste Nederlander in de lijst is Sander van ‘t Noordeinde op nummer tien, Chief Executive Prodsucets bij Accenture. Op nummer dertien staat Arjan Dijk, vice-president Google Global SMB Marketing.

Lees ook:Top-100 meest invloedrijke LHBT leidinggevenden wereldwijd
Lees ook:Hugh Jackman meest sexy man 2008
Lees ook:Conchita populaire zoekterm in 2014
Lees ook:Yasmine drie keer bovenin Homo Top 100
Lees ook:Elton John is machtige Engelsman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>