Britten weren rapper Tyler the Creator wegens homofobie

De Amerikaanse Rapper Tyler the Creator wordt geweerd door het Verenigd Koninkrijk. Vanwege zijn homofobe songteksten komt hij de komende drie tot vijf jaar niet in. De rapper twitterde: ‘op grond van teksten uit 2009 mag ik 3 – 5 jaar de UK niet in (hoewel ik eer acht weken geleden nog was). Daarom zijn de shows gecanceld.’

Hij is een rapper van de voormalige hiphopformatie Odd Future uit Los Angeles. Zijn teksten zijn nogal eens grof en hij schuwt het woord ‘faggot’ niet. Maar toen zijn maatje Frank Ocean – die ook werkte bij Odd Future – uit de kast kwam, meldde hij dat hij trots was op zijn ‘nigga’, want ik weet dat ‘die shit moeilijk is’.

Lees ook:Rapper Ismo voor rechter wegens beledigingende teksten over homo’s en joden
Lees ook:Eminem ontkent homofobe teksten
Lees ook:Ophef om discriminerende teksten moslimrapper
Lees ook:Eminem ‘uit de kast’ in film The Interview
Lees ook:Facebook weert liefhebber van ‘pork faggots’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>