Elton John trouwt met partner tijdens ‘low-key ceremony’

De Britse popster Elton John trouwt volgende week met zijn partner David Furnish. In 2005 ondertekende het duo al een geregistreerd partnerschap. Ze zijn de ouders van Zachary en Elijah. Oorspronkelijk wilden ze in mei trouwen, maar moesten dat uitstellen omdat koppels hun geregistreerde partnerschap in Engeland en Wales pas sinds 10 december kunnen omzetten in getrouwd zijn.

De 67-jarige Elton John laat er geen gras over groeien en is van plan om op 21 december met zijn 52-jarige partner te trouwen, tijdens een eenvoudige low-key ceremonie in hun huis in Windsor. Met vijftig gasten wordt dat duidelijk simpeler dan toen ze hun partnerschap ondertekenden. Toen gaf het koppel een receptie voor zo’n 650 genodigden – exact negen jaar geleden, op 21 december 2006.

Lees ook:Elton John en zijn partner gaat trouwen ‘om een voorbeeld te stellen’
Lees ook:Elton John zingt NIET tijdens inauguratie Trump
Lees ook:Geen adoptiekind uit Oekraïne voor Elton John
Lees ook:Elton John haalt miljoenen op voor aids op Oscars party
Lees ook:Sir Elton John: ‘Mijn grootste wens is dat aids verdwijnt’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>