Britney Spears noemt homo’s ‘adorable and hilarious’

De Amerikaanse popster Britney Spears gaat graag met homo’s om, omdat ze ‘adorable and hilarious‘ zijn. Dat zei de ‘Crazy’ popicoon tijdens een interview met radiostation 99.7FM in San Francisco.  Ze zei: ‘Veel van mijn haarstylisten en van mijn beauty team met wie ik werk, zijn homo, dus ik ga veel met homo’s om.’

Spears werd in 2011 door Equality Network gebombardeerd tot ‘ultiem homo-icoon aller tijden’, maar kwam onlangs onder vuur te liggen toen gay rapper Mykki Blanco haar ervan beschuldigde ‘haar gay fans te misbruiken om haar muziek aan te verkopen’. Toen er in 2009 de nodige commotie in Californië was over het al dan niet openstellen van het burgerlijk huwelijk voor koppels van hetzelfde geslacht, zei de popster: ‘Love is love! Mensen moeten datgene kunnen doen wat ze gelukkig maakt.’

Lees ook:Hartverwarmende brief Britney Spears aan suïcidale homo-fan
Lees ook:Britney Spears als gay icoon: ‘Work Bitch’
Lees ook:Lady Gaga leading lady in Twitterland
Lees ook:Mannelijke double in clip Britney Spears
Lees ook:Britney Spears in veelbesproken documentaire

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>