Lady Gaga: ‘ Mijn biseksualiteit is geen marketing stunt’

Lady Gaga wuift de kritiek van de hand dat ze om commerciële redenen met haar biseksualiteit te koop loopt. ‘Dit is wie ik ben en altijd al was’, zegt de popster. Vorige maand zei ze ze dat ze ‘had taken a few dips in the ladies pond’, als antwoord op een vraag over haar seksuele voorkeur tijdens de lancering van haar ARTPOP album in Berlijn.

Lady Gaga noemt het een f*** lie dat ze biseksualiteit als marketing stunt zou gebruiken: ‘Het is een leugen dat  ik niet biseksueel ben en van vrouwen hou. Voor mij is dat hetzelfde als hoe ik voor mannen voel.’ Naar eigen zeggen frequenteert ze lesboclubs omdat ze vindt dat lesbiennes haar veel makkelijker durven te benaderen dan heteromannen, ‘and I like that’. Vorige maand trad ze spontaan op in de G-A-Y club night in de Londense homoclub Heven en zong ‘Venus’, dat eerdaags als haar nieuwste single uitkomt.

Lees ook:Lady Gaga gaat trouwen
Lees ook:Lady Gaga ‘te veel naar Madonna gekeken’
Lees ook:Seks bevredigt Lady Gaga niet
Lees ook:Lady Gaga: ‘Ik gebruik de homogemeenschap niet’
Lees ook:Lady Gaga leading lady in Twitterland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>