Ricky Martin dacht dat homo zijn duivels was

Voor zijn coming out dacht zanger Ricky Martin dat homo zijn duivels was. ‘Als sekssymbool moest ik zo dansen dat meisjes van mij helemaal uit hun dak gingen: daar kon ik niet zeggen dat ik homo was’, zei Martin. ‘Het was een gevecht met mezelf. Tel daar dingen bij op als cultuur, religie en omgeving, dan kon ik alleen nog denken dat wat door mijn hoofd spookte, duivels was. Ik ben een gelukkig man dat het nu liefde is dat in mijn hoofd speelt.’

Vorige maand werd Martin voor zijn steun aan homorechten in het zonnetje gezet door de Gay and Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD).

Lees ook:Ricky Martin krijgt Amerikaanse homoprijs
Lees ook:Homo acteur wijst Russische uitnodiging af
Lees ook:Gay Awards uitgereikt in Los Angeles
Lees ook:Amerikanen dragen paars tijdens GLAAD Spirit Day
Lees ook:Kritiek op transgender-hoofdrol in ‘Tomboy, A Revenger’s Tale’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>