Noodverordening om homohaters te weren

Of de homofobe griezels uit Amerika inderdaad naar Nederland komen, zoals ze aankondigden, is nog niet zeker, maar de burgemeester van Haarlemmermeer heeft uit voorzorg alvast maatregelen genomen en een noodverordening afgegeven. Begin deze week kondigden de fanaten aan hierheen te komen om de herdenking op Schiphol Oost te  verstoren. Zaterdag worden de slachtoffers van de vliegramp van Turkish Airlines  herdacht. De sekteleden van de Westboro Baptist Church zien het als een straf van God, omdat Nederland veel te lief voor haar homo’s is.

In de USA verstoorden ze menige herdenking van gesneuvelde soldaten: ook de Amerikaanse overheid is in hun ogen veel te homovriendelijk. Het is een splinterclubje, maar de haatzaaiende protesten zijn er niet minder om. De burgemeester van Haarlemmermeer neemt het zekere voor het onzekere en heeft een noodverordening afgegeven voor Schiphol Oost. Om de openbare orde te kunnen handhaven, krijgt de politie zaterdag extra mogelijkheden om bij ongeregeldheden in te kunnen grijpen. De noodverordening geldt per direct en eindigt zondagnacht 0.00 uur.

Lees ook:COC Eindhoven blij met verbod op islamitische conferentie
Lees ook:Homofobe griezels willen begrafenis verstoren
Lees ook:Geen T-pride in Tilburg – gemeente geeft geen vergunning af
Lees ook:Homohaters mogen plechtigheden niet verstoren
Lees ook:Homohaters mogen Engeland niet in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>