Homohaters mogen plechtigheden niet verstoren

Kamerlid Boris van der Ham (D66) wil dat Phelps en zijn homohatende sekte niet de kans krijgen om rouwplechtigheden te komen verstoren van bij de vliegramp bij Schiphol omgekomen passagiers. Dat meldt de Gay Krant. Van der Ham heeft daarover Kamervragen gesteld aan de regering. Phelps meldde vorige week dat hij met zijn Westboro Baptist Church in ons land en Turkije begrafenissen wil komen verstoren. Hij wil daarmee protesteren tegen het homovriendelijke beleid in Nederland. Phelps en consorten zien het als een straf van God.

Ook in Irak omgekomen Amerikaanse soldaten hadden het te danken aan het homovriendelijke klimaat in de Verenigde Staten. Daar heeft hij met zijn kleine, maar uiterst venijnige militante kliekje menig begrafenis geprobeerd te verstoren. Van der Ham is ertegen om de kliek de toegang tot ons land te ontzeggen, zoals Groot-Brittannië onlangs wel deed.

Lees ook:Homohaters mogen Engeland niet in
Lees ook:Homofobe griezels willen begrafenis verstoren
Lees ook:Homofobe griezels krijgen torenhoge boete
Lees ook:Chelsea Manning komt vandaag vrij
Lees ook:Obama verleent strafvermindering aan Chelsea Manning

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Homohaters mogen plechtigheden niet verstoren

  1. Pingback: Noodverordening om homohaters te weren | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>