Homofobe griezels willen begrafenis verstoren

Homofobe griezels van de Westboro Baptist Church willen naar Nederland en Turkije afreizen, om de begrafenissen van slachtoffers van de vliegramp op Schiphol te verstoren. Dat bevestigde de dochter van de leider van de sekte, Shirley Phels-Roper, tegenover het Nederlands Dagblad. ‘We wachten alleen nog op de data en locaties van de begrafenissen’, zei ze. De kleine, maar uiterst militante kliek gelovige raddraaiers zien in het ongeluk de straf van God, omdat ‘Nederland ziek is en een verwerpelijke moraal heeft’.

 

Aanhangers van de kerk verstoorden al menig begrafenis van in Irak omgekomen Amerikaanse soldaten: zij menen dat God ook daarin de hand had, om de Verenigde Staten te straffen voor het homovriendelijke beleid. Vorige week kwamen leden van de kokerziende kliek vanwege hun extreme uitlatingen Groot-Brittannië niet in, om te protesteren tegen de opvoering van een sterk homogetint toneelstuk. Het lijkt mij een goede zaak als de Nederlandse overheid het Britse voorbeeld volgt. Dergelijke griezels hebben hier niks te zoeken. Worden ze tóch het land binnengelaten: dan lijkt het me zeer gepast om massaal op te komen dagen, om het de griezels onmogelijk te maken  hun misselijk makende protesten te houden.

Lees ook:Homohaters mogen Engeland niet in
Lees ook:Homohaters mogen plechtigheden niet verstoren
Lees ook:Groeiend verzet bezoek paus aan Groot-Brittannië
Lees ook:Hogere straffen bij discriminatie
Lees ook:Antihomo sekte wil begrafenis Michael Jackson verstoren

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Homofobe griezels willen begrafenis verstoren

 1. Pingback: Homohaters mogen plechtigheden niet verstoren | Gay

 2. Henny

  Volgens mij zijn ze zelf goed ziek in het koppie

    /   Reply  / 
 3. Mike Cerovac

  Ik houd ze al langere tijd in de gaten, en als zij er staan dan sta ik er ook, minder leuk voor hun! Wie gaat er met me mee?

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Noodverordening om homohaters te weren | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>