Transgender Info Dag

Zaterdag 1 maart vindt in het Eindhovense Buurtcentrum De Rondweg een Transgender Info Dag plaats. Afdeling Eindhoven van de LKG (Landelijke Kontakt Groep Travestie & Transseksualiteit) organiseert de dag. Transgenders nodigen ‘de buitenwereld’ uit om meer over travestie en transseksualiteit te weten te komen. Als dat een succes wordt, wil de LKG ook op andere plekken in het land zo’n dag organiseren.

Specialisten en gespecialiseerde hulpverleners houden presentaties. Cees van der Pluijm interviewt mensen als Loes Vlaming, schrijver van het boek ‘Leven Tussenin’.  Aan het eind van de dag leidt Katherine Keyl een plenaire discussie. De Eindhovense wethouder Hans-Martin Don sluit de dag af. Naast serieuze zaken is er amusement, een make-up -en fotostudio, een foto-expositie en stands met informatie. De toegang is gratis. ’s Avonds is er een reguliere T&T avond.

Lees ook:Transgender Info Dag
Lees ook:Boek over transseksualiteit taboe in Turkije
Lees ook:Nederland leest ‘Twee Vrouwen’
Lees ook:Wereld Aids Dag congres RAI omarmt seks
Lees ook:Gay Propaganda – liefdesverhalen uit Rusland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Transgender Info Dag

  1. Olivier

    Mooi zo !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>