Homo pikt pesterijen op werkvloer niet

Zó kan het ook: pesterijen op de werkvloer gewoon niet pikken en naar de rechter stappen. Dat deed een Engelse luchthaven medewerker, omdat hij stelsel-matig werd gepest door een vrouwelijke collega. Hij is homo. De dame in kwestie dacht hem wellicht te kunnen ‘genezen’ door zich voortdurend aan hem op te dringen. Twee jaar geleden begon ze met haar getreiter op een kerstfeestje op het werk. Toen hij zei dat hij homo was, werd het alleen maar erger.


De lieftallige vrouwelijke collega wreef opzichtig haar borsten tegen hem aan en vroeg regelmatig of hij niet met haar de koffer in wilde. Of ze stak haar derrière omhoog en riep: ‘Give it to me!’ Toen het echt de spuigaten uitliep, was zij inmiddels gepromoveerd tot zijn chef. Hij had geen leven meer op zijn werk, zit nu ziek thuis en stapte naar de rechter.Collega’s van de gepeste man getuigden, maar niet voor haar. De gepeste homo eist een onbekend schadebedrag.
www.telegraaf.nl

Lees ook:Kleuterleidster klaagt chef aan die haar ontsloeg omdat ze geen ‘homoverhaaltjes’ wilde voorlezen
Lees ook:Lady Gaga haalt uit naar homofobe fan
Lees ook:Agent voor homo uitschelden: Foei!
Lees ook:Hof VS verwerpt verbod op ‘homohuwelijk’
Lees ook:Transseksuele man baart dochter

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Homo pikt pesterijen op werkvloer niet

  1. Pingback: Homo’s nogal eens seksueel geïntimideerd op werkvloer | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>