Laatste rustplaats George Michael nu zichtbaar: hekken rond graf verwijderd

Drie weken na de begrafenis van de op eerste kerstdag overleden George Michael (53) zijn de hekken rond zijn graf weggehaald, waardoor zijn laatste rustplaats uit het zicht werd gehouden. Nu is zijn graf gewoon te zien.

Op 29 maart werd de Britse popster na een kleine en besloten uitvaartdienst begraven naast het graf van zijn moeder op de begraafplaats Highgate in het noorden van Londen. Om nieuwsgierige fans weg te houden, waren er tijdelijk metalen schotten om het graf heen gezet. Het graf zal niet voor het publiek te bezoeken zijn, omdat he top een stukje privé-terrein ligt.

Lees ook:George Michael in besloten kring begraven
Lees ook:Graf Bet van Beeren van ruiming gered
Lees ook:Crowdfundingactie grafsteen Aaicha Bergamin
Lees ook:Michael Jackson vanaf vrijdag opgebaard in Neverland
Lees ook:Boy George vijftien maanden achter de tralies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>