George Michael in besloten kring begraven

George Michael is vandaag in besloten kring begraven. In het bijzijn van familie en naaste vrienden is hij begraven op Highgate Cemetery in Londen, bevestigde een woordvoerder van de familie: ‘Wij vragen om de privacy van zijn familie te respecteren, zodat zij hun leven anoniem kunnen leiden, ver weg van enige bemoeienis van de media.’

De familie ‘wil graag zijn fans over de hele wereld bedanken voor hun uitingen van liefde en steun.’ De Britse popicoon overleed op eerste Kerstdag op 53-jarige leeftijd. Lange tijd was er onduidelijkheid over de toedracht van zijn dood. In maart werd bekend day de zanger een natuurlijke dood was gestorven.

Lees ook:Partner Freddie Mercury overleden
Lees ook:Doodsoorzaak George Michael een mysterie – familie ‘weigert te speculeren’
Lees ook:George Michael stierf een natuurlijke dood
Lees ook:Laatste rustplaats George Michael nu zichtbaar: hekken rond graf verwijderd
Lees ook:George Michael gaf er geen ruchtbaarheid aan, maar was een gulle gever

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>