Westboro Baptist Church over dood George Michael: ‘Last Christmas before Hell’

We konden er op wachten: een walgelijke reactie van de God Hates Fags ’Church’ op de dood van George Michael. De ‘kerk’ is er altijd als de kippen bij als een (al dan niet) openlijke homo is gestorven, bijvoorbeeld door de begrafenis van de persoon in kwestie te komen verzoeken. De Amerikaanse Westboro Baptist Church twitterde zaken als ‘George lived a life of proud sinn and paid the price for it. Last Christmas before Hell‘.

Zie ook: Tribute in Paradiso

Op Facebook plaatsten de voorman van de groep menslievende gelovigen een bericht met omschrijvingen als ‘open sodomite’. God straft altijd, ‘daar geloof ik in.’ Na zijn dood bleek de popster en homo-icoon tijdens zijn leven een uitermate gulle gever te zijn geweest, zonder daar ruchtbaarheid aan te geven. Zou de God Hates Fags ‘Church’ ook zo vrijgevig is?

Lees ook:God Hates Fags kerk wil begrafenis Robin Williams verstoren
Lees ook:God Hates Fags ‘kerk’ protesteert bij begrafenis zoon vice-president Joe Biden
Lees ook:Facebook blijft homosites censureren
Lees ook:God Loves Gays-campagne versus God Hates Fags-kerk
Lees ook:God Hates Fags kerk wil herdenking Ground Zero verstoren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>