Yazoo weer bij elkaar en op tournee

De synthi-pop band Yazoo had begin jaren tachtig hits met Only You, Don’t go en Situation. In 1983 stopten de twee bandleden en ging zangeres Alison Moyet solo en Vince Clarke verder in de band Erasure. 26 mei verschijnt een 4 cd dvd box met hierop verschillende filmpjes en de hits van hun twee eerdere elpees. Ook staan er data gepland voor een nieuwe tournee, Nederland staat daar nog niet bij, maar wie weet: met alle festivals in aantocht?

Lees ook:Take That in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Nog één keer je haar touperen bij de Dolly Dots
Lees ook:Funny filmpies
Lees ook:Een kruis op je kruis
Lees ook:Boy George maakt het weer bont

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>