Antidepressiva: The Wizz – A brand new day

Omdat het volgens wetenschappers vandaag de meest deprimerende dag van het jaar zou zijn (heeft iets te maken met verspeelde voornemens, minder geld op de loonstrook en het uitblijven van meer zon) deze geheide floor-filler uit The Wizz. Straks even op kantoor, kantine of bouwplaats deze scène naspelen met je collega’s en alles komt goed.

 

Lees ook:Lekker zomerhit van Mando Diao
Lees ook:Camp clipje van ‘Party in the USA’
Lees ook:Blue Monday: somberen op maandag 15 januari
Lees ook:Dipje? Welnee, het is Blue Monday!
Lees ook:ProGay gaat kantoorplekken verhuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>