Bijzondere video-registratie gemaakt tijdens Pride Amsterdam / Milkshake

Tijdens Pride Amsterdam & Milkshake heeft Pride-Ambassadeur, producent en regisseur Sipke Jan Bousema in opdracht van Planet Romeo drie prachtige video-registraties gemaakt in Amsterdam. De video-registraties zijn zojuist online gezet en zijn zeer de moeite waard om te bekijken en om te delen uiteraard.
-
Het zijn registratie’s gemaakt van 6 bijzondere mannen die door afstand niet bij die liefde van hun leven kunnen zijn. Ze wonen over de hele wereld, onder andere ook in landen waar ‘zijn wie je bent, en houden van wie je wil’ niet altijd geaccepteerd wordt. In de ontroerende video-registratie is te zien hoe deze mannen in Amsterdam tijdens Pride Amsterdam en Milkshake bij elkaar worden gebracht en weer even bij elkaar konden zijn. Het zijn video-registratie’s geworden waar de liefde voorop staat en Amsterdam op een buitengewoon mooie en indrukwekkende manier wordt gepresenteerd. En ik garandeer u: binnen 10 seconden lopen de tranen over de wangen.
-
Campaign Landing Page: https://www.planetromeo.com/love/

Lees ook:YouTube weert LHBT-video’s met filter
Lees ook:11-jarig Danserette in Paradiso en op Milkshake
Lees ook:Homo in Jamaica door menigte dood gestenigd
Lees ook:Liefde overwint homohaat op Facebook
Lees ook:Juni – Mooie Mannen Maand bij Net5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>