Tv-tip: herhaling Zomergasten met Eberhardt van der Laan

Zaterdagavond zendt de VPRO op NPO2 om 22.35 uur een herhaling uit van Zomergasten met Eberhardt van der Laan. Donderdag overleed de geliefde Amsterdamse burgemeester aan de gevolgen van longkanker. Hij werd 62 jaar. In september stopte hij met zijn werkzaamheden als burgemeester.

Amsterdammers keken afgelopen zomer massaal naar de uitzending met Van der Laan op grote schermen in buurtkroegen en andere gelegenheden. De uitzending was met 1 miljoen mensen de best bekeken aflevering van Zomergasten dit seizoen. Zelf z`ei hij over zijn deelname: ‘Het is een aanleiding om terug te kijken op alles wat er in mijn leven is gepasseerd en op beelden die me daarbij zijn bijgebleven.’

Lees ook:Beelden Onno Hoes van het web gehaald
Lees ook:PowNed had stiekeme beelden Onno Hoes noet mogen uitzenden
Lees ook:Onno Hoes eist dat PowNed toyboy-items verwijdert
Lees ook:Tv-tip: VPRO Zomergasten met Glenn Helberg
Lees ook:Paul de Leeuw samen met Joop van den Ende

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>