Zondebok orkaan is gevonden: een lesbische burgemeester

De zondebok voor orkaan Harvey is gevonden: de lesbische burgemeester van Houston, de Texaanse miljoenenstad die zwaar werd getroffen door het natuurgeweld. Dat vindt de Republikeinse Ann Coulter. Ze zegt dat het meer geloofwaardig is dat Harvey een straf van is voor het verkiezen van een lesbische burgemeester dan dat het een gevolg kan zijn van klimaatverandering.

Anise Parker is een van de eerste openlijk lesbische burgemeesters van een grote Amerikaanse stad. Ze was burgemeester van 2010 tot 2016. Ann Coulter is een ultrarechtse publiciste en columniste, die bekendstaat om haar behoudende denkbeelden.

Lees ook:Houston krijgt lesbo burgemeester
Lees ook:Zürich krijgt lesbo burgemeester
Lees ook:VS: eerste lesbische burgemeester trouwt met haar vriendin
Lees ook:Californië krijgt Harvey Milk Day
Lees ook:Quote

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>