Seizoensfinale Game of Thrones 28 augustus gratis bij Pathé

Maandag 28 augustus, 19.00 uur vertoont Pathé, in samenwerking met Ziggo, in zeven bioscopen gratis de seizoensfinale van de topserie Game of Thrones. In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Maastricht, Tilburg en Utrecht. Tickets zijn nu te verkrijgen via www.pathe.nl/gameofthrones (bron: persbericht).
-
Game of Thrones kijk je het best op een groot scherm, samen met fans en vrienden. Dat vond ook Noah Zeeuw van FilmFabriek. Hij daagde Ziggo op Facebook uit in Ziggo Dome het ‘wereldrecord Game of Thrones kijken’ te vestigen. Die locatie was zo last minute niet te regelen, maar Ziggo vond het wel een gaaf initiatief. Daarom benaderden ze Pathé, want samen kijken is tenslotte het leukst en waar kan dat beter dan in de bioscoop? Pathé was direct enthousiast en zorgt er nu met Ziggo voor dat Game of Throne-fans maandag 28 augustus om 7 uur ’s avonds in 7 bioscopen de 7de aflevering van het 7de seizoen gratis kunnen bekijken. FilmFabriek zelf is gastheer in Pathé Arena. De seizoensfinale duurt maar liefst 81 minuten. Dit spektakel wil je niet missen.
-
Game of Thrones – in Nederland exclusief te zien bij Ziggo – is een ongekend, wereldwijd fenomeen en de best bekeken serie ooit van HBO. Bij de start van het zevende seizoen trok Daenerys Targaryen met haar draken naar Westeros, terwijl de meedogenloze koningin Cersei Lannister alle tegenstrevers de oorlog verklaarde. “The great war has come”, concludeerde Jon Snow. Maar terwijl de diverse partijen zich druk maken om de Iron Throne, maken de White Walkers zich aan de andere kant van The Wall op om iedereen uit te roeien en het hele continent onder te dompelen in een eeuwige winter.
-
De 7 bioscopenPathé Arena (Amsterdam), Pathé De Kuip (Rotterdam), Pathé Spuimarkt (Den Haag), Pathé GroningenPathé MaastrichtPathé Tilburg en CineMec Utrecht.
-
-

Lees ook:‘Purple Rain’ zondag 1 mei in 12 Pathé-bioscopen
Lees ook:Russische politicus wil boycot Game of Thrones vanwege ‘seksueel afwijkende personages’
Lees ook:Vrijdag 9 juni: Take That life uit Londen bij Pathé
Lees ook:Gay Night bij Pathé Amsterdam en Utrecht
Lees ook:Kaartverkoop This Is It van Michael Jackson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>