Zij aan Zij jubileumfeest op 4 augustus

Op 4 augustus viert Zij aan Zij haar 25e verjaardag, met een groot feest in Paradiso Noord -Tolhuistuin in Amsterdam.Koop nu je kaarten, de early bird tickets gaan hard! Klik hier voor tickets

Wat kun je verwachten: Een live optreden van Jennie Lena én we reiken de Zij aan Zij Empowerment Award uit. Deze award (door lezeressen gekozen) wordt uitgereikt aan een vrouw die een belangrijke rol speelt in de zichtbaarheid van LBTI-vrouwen in Nederland. Ook presenteren we dan ons extra dikke, spetterende jubileumnummer en onthullen we de compleet vernieuwde website!

Dit alles onder de vocale leiding van JNM The Naked MC, en dansen, sjansen, flirten doen we op de muziek van dj Deesdj Aiscream en dj Sjeazy Pearl. Tot in de kleine uurtjes! Dus: Op 4 augustus, Tolhuistuin Amsterdam, vanaf 20 uur. Let op: Paradiso Noord is een PIN ONLY locatie

Lees ook:Jubileumweekend Gay party Rapido
Lees ook:Paradiso Pride Week in de week van 28 juli t/m 6 augustus
Lees ook:11-jarig Danserette in Paradiso en op Milkshake
Lees ook:Milkshake festival 2013 in Westerpark Amsterdam
Lees ook:Benefietavond Marokkaanse boot Canal Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>