Songfestival: zieke moeder OG3NE toch bij finale in Kiev

OG3NE is blij verrast met de komst van hun ernstig zieke moeder naar Kiev, om de finale van het Eurovisie Songfestival live bij te wonen. Eigenlijk had ze vanwege haar ziekte- uitgezaaide botkanker – thuis moeten blijven, maar het is toch gelukt om haar met het vliegtuig naar Kiev te krijgen.

‘Onze zieke mama is in Kiev!’ schrijft de groep op Facebook, ‘We kunnen het bijna niet geloven.’ Hun nummer Lights and Shadows waarmee ze vanavond Nederland vertegenwoordigen, is geïnspireerd door de ziekte van hun moeder. Hun vader schreef mee aan de tekst.

Lees ook:O’G3NE maakt songfestivalsong bekend: ‘Lights and Shadows’
Lees ook:Uitzwaaien OG3NE voor vertrek naar Kiev bij AvroTros Muziekcafé
Lees ook:Moeder slaat 4-jarig kind dood omdat ze denkt dat hij homo is
Lees ook:Doorbraak voor lesbische duo-moeder
Lees ook:Gordon toert door het land met zijn mannengroep

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>