Caitlyn Jenner voelt wel wat voor de politiek

De Amerikaanse reality-ster Caitlyn Jenner denkt erover na om de politiek in te gaan. Die ambitie heeft ze al langer, maar toen de voormalig Amerikaanse topatleet nog als Bruce door het leven ging, durfde ze er niet aan, uit angst dat dan naar buiten zou komen dat ze transgender is. Dat vertelde ze bij een congres over transgender-identiteit. Caitlyn stemde voor Donald Trump, maar zou zelf ‘geen politieke kleur willen kiezen’. Jenner wil de komende jaren kijken op welke manier ze het meeste kan betekenen voor transgenders: politiek of geld inzamelen voor haar eigen stichting, dat weet ze nog niet.

Lees ook:Petitie van start om olympische medailles van Caitlyn Jenner terug te eisen
Lees ook:Caitlyn Jenner krijgt voor haar moed speciale prijs op sportgala
Lees ook:Caitlyn Jenner excuseert zich voor haar uitspraken
Lees ook:Donald Trump ziet homohuwelijk niet zitten
Lees ook:Caitlyn Jenner onder vuur binnen eigen trans-community

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>