Eurovision in Concert ook dit jaar in de Amsterdamse Melkweg

Zaterdag 8 april staan in de Amsterdamse Melkweg een groot aantal deelnemers aan het komende Eurovisie Songfestival op de planken, tijdens Eurovision in Concert. Het concert is een must voor de echte songfestival-liefhebber en is helemaal uitverkocht. Ieder jaar komen fans uit alle hoeken van Europa ervoor naar Amsterdam.

Dit jaar doen maar liefst 35 van de 43 deelnemers aan het liedjesfestijn in Kiev mee: een record (lijst: klik hier). Onder de deelnemers bevind zich uiteraard onze eigen meidengroep OG3NE, die voor ons land in Kiev de vaderlandse trots hoog moert zien te houden.

Lees ook:Eurovision in Concert 2016 in de Melkweg Amsterdam
Lees ook:Kiev gaststad Eurovisie Songfestival 2017
Lees ook:Kiev Pride op laatste moment gecanceled
Lees ook:Zaterdag 11 juni: Galakoor en Voca Me: ‘iAy Amor!’
Lees ook:Videoverslag Roze Lijsttrekkersdebat online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>