Disney bevestigt: Simba wordt gay in komende remake Lion King

De publiekslieveling Simba wordt gay in de komende remake van The Lion King. Dat heeft een woordvoerder van Disney bevestigd. De remake volgt grotendeels de plot van de originele film uit 1994, waarin de jonge leeuw Simba moet vluchten nadat zijn vader Mufasa is vermoord door Simba’s boze oom Scar. 

Simba komt er in zijn tienerjaren achter dat hij gay is, nadat hij het same-sekskoppel Timon en Pumbaa in de jungle tegenkomt. Om aan de nieuwe plot tegenmoet te komen, wordt Simba’s jeugdvriendinnetje Nala ingeruild voor het mannetje Naji.

Lees ook:Man met twee penissen hype op internet
Lees ook:Israëlisch homofeest onder vuur vanwege op IS-onthoofding geïnspireerde poster
Lees ook:Eindelijk een homo in GTST
Lees ook:Martijn Crowe presenteert Botticelli in de Lellebel
Lees ook:Site seeing Pink Point checken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>