Goor zoekt man om in RTL-show mee te trouwen

Gordon doet weer eens van zich spreken: in een nieuwe RTL-serie gaat hij op zoek naar een man, met als doel wettelijk met hem te trouwen. Dat maakte hij vandaag in de Telegraaf bekend. de voorbereidingen zijn in volle gang. Zelf verwacht hij dat het ‘dit najaar wel op tv kan’. Zou het een aprilgrap zijn? Van zijn eerder programma-idee ‘Goor Zoekt Man’ kwam immers weinig terecht.

In januari werd bekendgemaakt dat hij ‘de stekker uit het programma had getrokken’, een bericht dat een jaar eerder – als exact hetzelfde bericht, maar dan in een andere krant – óók al de wereld inging. Ach Goor … áltijd wát … Wat zei premier Mark Rutte – laat me raden, ik neem aan een partijgenoot van Gordon (maar dat is gissen) – ook alweer in een pagina-grote VVD-advertentie? Juist ja: gewoon doen!

Lees ook:Gordon wordt ‘geroosterd’ in Nederlandse versie The Roast
Lees ook:Relnichten Geer & Goor elkaars rivalen
Lees ook:Gay&Night Magazine verscheen in december voor het laatst
Lees ook:Geer en Goor maken film
Lees ook:Fans blijven Toppers trouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>