CinemAsia Festival Amsterdam – met LHBT-aandeel

Tot en met zondag 12 maart vindt in Amsterdam de tiende editie plaats van het CinemAsia Film Festival, met ieder jaar het nieuwste op het gebied van commerciële films en art house movies uit Azië. Ook dit jaar ontbreekt de Queer and Asian selectie niet. Roze filmliefhebbers kunnen deze week dus niet alleen naar de Roze Filmdagen, maar ook naar Kriterion, waar CinemAsia wordt gehouden. De voertaal is Engels.

Woensdag worden in Kriterion de Film Taxi taxi (dat speelt in Jakarta) en #BBKY  (dat speelt in Bangkok) en Fathers (Thailand) gedraaid en wordt de roze dag afgesloten met het feest Rainbow Kara-Ok. Vrijdag vindt in Pakhuis de Zwijger vanaf 19.30 uur een discussieprogramma plaats Marriage Equality for Taiwan.

Lees ook:CinemAsia festival Amsterdam: Queer and Asian selectie
Lees ook:Queers of Hongkong & Amsterdam tijdens CinemAsia Festival
Lees ook:Pathé Gay Night – woensdag 1 maart
Lees ook:CinemAsia Jury Award voor Koreaanse film Night Flight over homoseksualiteit
Lees ook:A Jihad for Love te zien in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>