Eurovisie Songfestival Kiev wordt gepresenteerd door drie mannen

Het komende Eurovisie Songfestival wordt voor het eerst gepresenteerd door alleen mannen, en wel drie! Twee weken geleden gingen geruchten over chaos rond de organisatie van het liedjesfestijn in Kiev, maar daarover wordt verder niet, of niet meer gerept. De drie mannen zijn bekende gezichten in Oekraïne.

Twee van hen (Oleksander en Voldodymyr) gaan de show presenteren en de derde (Timoer) is backstage gastheer in de Greenroom.De finale vindt dit jaar plaats op 13 mei, de eerste halve finale op 9 mei en de tweede – met de Nederlandse inzending O’G3NE – op 11 mei.

Lees ook:Eurovisie Songfestival bij COC Limburg
Lees ook:Eurovisie Songfestival met serieus randje bij het COC
Lees ook:Eurovisie Songfestival 2017: O’G3ne in tweede halve finale
Lees ook:OG3NE doet het goed in Kiev
Lees ook:Thema Eurovisie Songfestival 2017: ‘Celebrate Diversity’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>