Voorbereiding Eurosongfestival Kiev kraakt aan alle kanten

Er gingen al langer geruchten over een op zijn zachtst gezegd rommelige voorbereiding van het komende Eurovisie Songfestival in Kiev, maar nu is er sprake van een complete chaos. Een groot aantal leden van het organiserend comité is opgestapt. Ze zeggen dat er sinds het aanstellen van een nieuw hoofd van het comité in december geen voortgang is geboekt en voelen zich aan de kant geschoven.

Ze schrijven dat ze de Oekraïense omroep NTU herhaaldelijk schriftelijk en mondeling om duidelijkheid hebben gevraagd omdat de nieuwe chef niet thuis geeft en niets lijkt te doen. Daardoor liggen de voorbereidingen al twee maanden stil. Volgens de NTU verloopt alles ‘volgens plan’ en dat het festijn ‘niet in gevaar is’. De European Broadcasting Union (EBU) wil niet reageren. IJs en weder diende, vindt het liedjesfestijn plaats in mei: de halve finales op 9 en 11 mei, de finale op 13 mei. De Nederlandse meidengroep O’G3NE treedt in de twee finale op. In maart wordt bekend met welk liedje.

Lees ook:Amsterdam zet mes in aantal buitenfeesten tijdens Gay Pride
Lees ook:Echte man wil geen seks bij WK finale
Lees ook:Nederlandse Basketball Bond komt met actieplan homoacceptatie
Lees ook:Inboedel Thermos Sauna wordt geveild
Lees ook:Kritiek VN-chef op homodiscriminatie Rusland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Voorbereiding Eurosongfestival Kiev kraakt aan alle kanten

 1. Tim

  Opgestapt*

    /   Reply  / 
  1. Erik Feenstra Auteur

   Oeps, dank voor je correctie!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>