Huffnagel zwaait Van Aartsen uit: Afscheid Burgemeester in FRITS! op TV West

Op zondag 19 februari komt de wekelijkse talkshow van Omroep West ‘FRITS!’ met een speciale uitzending. Presentator Frits Huffnagel ontvangt dan de vertrekkende burgemeester van Den Haag – Jozias van Aartsen –  in een exclusief interview. Van Aartsen stopt per 1 maart 2017 als burgemeester van Den Haag. In december wordt hij 70 jaar en dat is in Nederland de leeftijd waarop burgemeesters met pensioen gaan. Hij stopt nu al, omdat hij zijn opvolger, Pauline Krikke, de tijd wil geven om zich voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 goed voor te bereiden.

Presentator Frits Huffnagel  spreekt de burgemeester in het Gemeentemuseum in Den Haag: een speciale plek voor Jozias van Aartsen. In 2014 bracht hij tijdens de kerntop in het World Forum samen met de toenmalige Amerikaanse president Barack Obama een bezoek aan het museum en aan de Victory Boogie Woogie van Piet Mondriaan. Huffnagel spreekt Van Aartsen onder andere over ‘zijn’ stad, de hoogtepunten van zijn periode als burgemeester van Den Haag en we vangen een glimp op van de man achter zijn ambtsketen

FRITS! is zondag 19 februari vanaf 13.00 om het uur te zien op TV West. Kijk voor exacte uitzendtijden op omroepwest.nl. De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30), via de website omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van TV West.

FRITS! wordt elke week opgenomen mét publiek. Aanmelden als publiek voor een van de uitzendingen kan via [email protected]

Lees ook:Frits Huffnagel krijgt eigen radioprogramma
Lees ook:Huffnagel en De Grave opnieuw met elkaar in de clinch
Lees ook:Huffnagel in opspraak vanwege declaraties
Lees ook:Onthulling Homomonument Den Haag op nieuwe plek
Lees ook:CIDI: ‘biedt geen podium aan Holocaustontkenner en homofobe David Irving

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>