Eurovisie Songfestival 2017: O’G3ne in tweede halve finale

O’G3ne staat tijdens het komende Eurovisie Songfestival in de Oekraïense hoofdstad Kiev in de tweede halve finale, op donderdag 11 mei. Met welk nummer de drie zusjes Lisa, Amy en Shelley Vol meedoen, is nog niet bekend. In totaal staan er 19 landen in de tweede halve finale, inde eerste op dinsdag 18.

Het festival krijgt als thema ‘Celebrate Diversity‘. Opmerkelijk voor een land dat nou niet bepaald bekend staat om homovriendelijkheid. Maar een kniesoor die daarop let: ‘iedereen mag zijn wie die wil zijn en iedereen is welkom op het festival.’ Het staat voor de waarden van het festival: voor iedereen en voor alle landen in Europa.  En daarmee wordt Kiev wellicht een lichtpuntje in een wereld waar donkere wolken zich samenpakken. Het thema bouwt voort op dat van vorig jaar: ‘Come Together’, aldus producent Jon Ola Sand.

Lees ook:Thema Eurovisie Songfestival 2017: ‘Celebrate Diversity’
Lees ook:Eurovisie Songfestival bij COC Limburg
Lees ook:Eurovisie Songfestival met serieus randje bij het COC
Lees ook:Kiev gaststad Eurovisie Songfestival 2017
Lees ook:Eurovisie Songfestival bij COC Limburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>