Gay&Night Magazine verscheen in december voor het laatst

Gay&Night Magazine, dat gratis op meer dan 350 plekken in Nederland en België te vinden was, stopt ermee. De editie van december was de laatste. Dat meldt het blad op haar Facebook-pagina. Het blad bestaat sinds 1997 en werd sinds 2006 maandelijks door OUT-tv uitgegeven.

Hoofdredacteur Martijn Tulp schrijft ‘met gepaste trots’ terug te kijken op meer dan 125 edities. Waarom de stekker eruit wordt getrokken, wordt niet vermeld. Er hangt iets nieuws in de lucht: ‘Tijd voor iets nieuws! Houdt de komende maanden deze Facebook-pagina in de gaten’, meldt het blad.

Lees ook:Homoflop ‘Boys Tonight’ verdwijnt
Lees ook:Facebook opent de aanval op travo’s
Lees ook:Festival op Aruba weert homofobe songs na klachten
Lees ook:Vice magazine Do’s & Dont’s
Lees ook:Britse gay magazine ‘Attitude’ komt naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>