Pathé Gay Night: ‘You’ll Never Be Alone, woensdag 4 januari

Iedere eerste woensdag van de maand organiseert Pathé de Munt in Amsterdam een Gay Night, met voorpremières van de nieuwste roze films. Een half uur voor aanvang wordt het publiek met een glaasje bubbles verwelkomd. Na afloop biedt Pathé 2 voor de prijs van 1 drankje aan in de Lellebel en Taboo. Woensdag 4 januari is de eerstvolgende en wordt de Chileense film ‘You’ll Never Walk Alone‘ gedraaid.

Aanvang 21.00 uur. De film gaat over een 18-jarige student aan de dansacademie in de Chileense hoofdstad Santiago. Op een avond wordt hij achternagezeten door twee potenrammers en belandt in het ziekenhuis. Zijn vader komt erachter dat de verzekering nauwelijks iets vergoedt. Hij wil net investeren in een nieuwe fabriek, maar moet de medische kosten ophoesten. Wat nu?

Lees ook:Gay-film: Pathé de Munt ‘Theo et Hugo’, Pathé Utrecht ‘Departure’
Lees ook:Gay Night bij Pathé Amsterdam en Utrecht
Lees ook:Gay Classics in Pathé Amsterdam en Den Haag
Lees ook:Gay Classics Amsterdam brengt Fashion Victims
Lees ook:Pathé Gay Night – woensdag 1 maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>