Trump & LGBT’s – The Advocate: ‘Welcome to the Resistance’

Welcome to the resistance‘, kopt het Amerikaanse The Advocate. ‘Leven in Trump’s Amerika leek een ver-van-m’n-bed-nachtmerrie, maar nu zitten we er middenin‘, aldus de site. ‘Vanaf nu ‘kun je ons vertrouwen als je bron voor tegenstand tegen Trump. Het is niet de tijd om af te wachten wat er gaat gebeuren. We gaan iedere week nieuwe publiceren over tegenstand tegen Trump.’

‘Als LGBT-medium staan we voor LGBT-rechten. We zullen niet achter een president gaan staan die heeft gedreigd om ons onze zuurverdiende rechten af te nemen’, schrijft The Advocate. ‘We zullen niet achter een vice-president staan die gelooft in conversion therapy voor LGBT’s. Mike Pence heeft niet alleen gezegd LGBT’s hun rechten te ontnemen, zoals Trump: tijdens zijn gouverneurschap in Indiana deed hij dat ook.’

Lees ook:Obama in afscheidsspeech: ‘we mogen ons niet terugtrekken uit de strijd voor LHBT-rechten’
Lees ook:Running mate Mike Pence: ‘Trump zal LHBT-rechten terugdraaien’
Lees ook:Republikeinen willen anti-homowetten terugdraaien zodra Trump president is
Lees ook:Crisisnummers overspoeld door ongeruste transgenders sinds Trump is gekozen
Lees ook:Witte Huis schrapt LGBT-rechten van de officiële website

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>