Lady Gaga in ‘nazi-achtige outfit’ bij manifestatie Clinton

Lady Gaga lijkt met haar outfit de plank te hebben misgeslagen tijdens een manifestatie van presidentskandidaat Hillary Clinton. De popster haalt vaker het nieuws met opmerkelijke outfitjes, maar toen maandag ze kwam opdagen in iets dat volgens velen op een nazi-outfit leek, waren de rapen gaar.

Zie ook: Trump wint en Hoogte tijd om ons eens te bezinnen

Lady Gaga kwam tijdens een van de laatste publieke optredens van Clinton voor de stembussen opengingen, in een kostuum dat ooit werd gedragen door poplegende Michael Jackson. Wat kan daar nou mis mee zijn? Kennelijk genoeg, want Twitter liep vol berichten dat Gaga erbij liep als een nazi. Zelf zag de wereldster, die haar Twitternaam onlangs veranderde in #voteHillary, als een ode aan de overleden pop-icoon.

Lees ook:Lady Gaga als drag king op MTV Awards
Lees ook:Lady Gaga gaat trouwen
Lees ook:Lady Gaga grossiert in prijzen tijdens MTV Gala
Lees ook:Lady Gaga leading lady in Twitterland
Lees ook:Tv-tip: Lady Gaga op Nederland 3

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>