Ahmed Aboutaleb krijgt Winq People Award

Afgelopen donderdag organiseerde de gay-minded glossy Winq voor de tweede keer het Winq Autumn Ball, in de Amsterdamse Westerkerk. Tijdens het gala-diner worden vier prijzen uitgereikt die staan voor de vier pijlers van het blad: people, culture, fashion & design en travel. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb kreeg de belangrijkste prijs: de Winq People Award.

Michel van Erp kreeg de Winq Culture Award, Marcel Musters de Winq Travel Award en Sebastiaan Pieter de Winq Fashion & Design Award. De presentatie was in handen van Cornald Maas. ‘Aboutaleb is burgemeester, moslim en – wie weet – ooit premier van Nederland, en een rolmodel voor alle Nederlanders: een teken van de nieuwe tijd waarin religie en échte gendergelijkheid niet langer op gespannen voet leven’, aldus het juryrapport.

Lees ook:Winq. autumn ball 2015 reikt Winq Awards uit
Lees ook:Winq Magazine viert tienjarige jubileum met Autumn Ball
Lees ook:Reuring in Rotterdamse gemeenteraad over Aboutaleb’s uitspraken homo-opvang
Lees ook:Londenaren: liever een homo dan een moslim als burgemeester
Lees ook:Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam: tegen aparte opvang homo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>