Aankondiging lezing Roze Stadsdorp

Lezingencyclus Roze Stadsdorp: op 24 november vindt de eerste lezingen-bijeenkomst plaats in Amsterdam-Oost. Op deze eerste bijeenkomst voeren Bart Luirink en Frans Mom samen een ‘goed gesprek’ over het onderwerp: Helpt ontwikkelingssamenwerking de LGBTI’s?

Bart Luirink is journalist en schrijver, Afrika deskundige, hoofdredacteur van ZAM (platform van Afrikaanse onderzoeksjournalistiek, fotografie en opinie). Meest recente publicatie, met Madeleine Maurick, ‘Homoseksualiteit in Afrika’ ( 2015 ). Frans Mom was lange tijd beleidsmedewerker Aids-en LGBTI rechten bij HIVOS, sinds 2005 is hij extern consultant voor HIVOS. Is wereldwijd werkzaam geweest, meest intensief in Latijns Amerika.

Plaats:                       Hampshire hotel – The Manor (het voormalige Burgerziekenhuis), Linnaeusstraat 89, Amsterdam

Tijd:                            24 november, 19.00 – 19.45, na afloop discussie en mogelijkheid tot napraten in de bar.

Toegangsprijs:       € 5 (inclusief koffie/thee)

Graag inschrijven:   [email protected]

De volgende lezing zal gegeven worden op 26 januari.

 

Lees ook:Aankondiging lezing Roze Stadsdorp 23 maart
Lees ook:Lezingencyclus Roze Stadsdorp Amsterdam
Lees ook:Amsterdam-Oost heeft eigen maandelijkse roze borrel
Lees ook:Lezing Roze Stadsdorp Amsterdam 23 november
Lees ook:Transgender Café Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>